Si hei!

Takk! Vi tar kontakt fortest mulig!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
utsikt over RisørUtsikt over risør

Foredrag om «Getting Things Done®» metodikken

Les mer
Du er her:
Getting Things Done® er en metodikk for personligproduktivitet. Den reduserer stress og gir mer kontroll ogoversikt både på jobb og hjemme.
Anna-Stina Næss
 • Getting Things Done er en helhetlig integrert modell som kan gi deg en nyjobbhverdag. Møt Getting Things Done (GTD), mer enn 30 års forskning påstruktur og produktivitet.

  Metodikken lærer deg et sett sammenhengendevaner som endrer måten du mottar, behandler og organiserer de forpliktelsenesom måtte komme imot deg.

  Dette kan jeg tilby:

  Foredrag som tar deg gjennom de grunnleggende elementene i GettingThings Done. GTD er relevant for alle deler av livet, og for alle som trenger åhåndtere mange ting på en gang. Lær de enkle prinsippene og teknikkenesom har gitt betydelige resultater for de som tar dem i bruk.

  Foredraget varer 90 minutter. Kr 12 000,- per foredrag.Leveres både digitalt og fysisk.

Hele sentrum som konferansesenter

 • Det er kort gangavstand til alt i Risør, og med dette unike konferansekonseptet kan hele det historiske sentrum brukes som konferansested.

  Les mer
Utsikt over Risør havn
GJERMUND GLESNES/VISIT SØRLANDET
Opplevelser som aldri vil glemmes

Vi kan arrangere opplevelser og aktiviteter for din gruppe til lands eller til sjøs. Det kan være noe så enkelt som en times byvandring i sentrum til en hel dag på sjøen med padling, matsanking og matkurs om kvelden.

Les mer om opplevelser i Risør og omegn
Gjester på kajakktur