Si hei!

Takk! Vi tar kontakt fortest mulig!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Matkurs med CecilieBilde av hotell hagen og basseng

Matkurs med Cecilie

Les mer
Velkommen til bords!

Matlaging er den perfekte måten å kombinere hygge, teambuilding og en god matopplevelse på.

Vårt unikt matkurs er lagt opp og blir ledet av matentusiasten Cecilie Schandy Kvernvik, medlem av Eyvind Hellstrøms Hjemmekokklaug.

Kurskvelden munner ut i en førsteklasses middag laget av deltagerne selv. Cecilie tilpasser kurset til alle nivåer og differensierer etter behov så det er skreddersydd for din gruppe.

Cecilie Kvernvik

Kveldens gang

Kurset være i ca. 5 timer, med påfølgende festmiddag.
Vanligvis starter vi kl 16 med et mål å ha forretten på bordet kl 20.30

Kursene innledes i spisestuen i Sagafjordsuiten med velkomstdrikke og et kort introduksjonsforedrag av Cecilie. Så deler gruppen seg i lag som går til hver sin suite, der de lager kveldens meny.

Underveis vil Cecilie formidle enkle tips og triks, dele sine kunnskaper om smaker og lokale råvarer, og vise hvordan man presenterer maten på en fristende måte.

Når maten er klar, samler vi alle i spisestuen i Sagafjordsuiten for å presentere maten - nå er det fest!

Etter festmiddagen kan de nyslåtte mesterkokkene slappe av og nyte en drink mens vi rydder og tar oppvasken.

Målet med kursene er at det skal stimulere matgleden og lære deltagerne å lage feststemte retter som både ser innbydende ut og smaker godt.

Kursdeltakerne vil motta et eget hefte med oppskrifter og råd man kan bruke hjemme etter endt kurs.

Selskap i Sagafjord suite

Kursprofiler

Matkursene våre er laget for grupper fra 6 til 14 personer.
Vi kan skreddersy et kurs til større grupper, ta kontakt for å diskutere.
Matkurs i Colin Archer -suiten
«Prikken over i'en»

Det er en gammel sannhet at man også “spiser med øynene”.

På dette kurset vil du lære å lage et deilig og fristende festmåltid med enkle detaljer som vil imponere dine gjester. Alle tipsene og de smarte løsningene kan også fint overføres til hverdagen for å sette en liten spiss på og skape variasjon i dagliglivet.

Med fokus på gode lokale råvarer lager vi tre herlige og vakkert presenterte retter som setter nettopp “Prikken over i’en” i et måltid.

Pris: Kr 2.500 per person

  • Matkurs inkl. 3/4 retters festmiddag
  • Vinpakke, velkomstdrikke og utvalgte viner til middag
  • Oppskrifts-hefte og kursbevis
  • Rabatt på overnatting i en suite
«Barsk Mat»

Dette kurset fokuserer på den litt mer rustikke delen av det kulinariske spekteret. Cecilie brygger på å dele noen virkelig uimotståelige fristelser!

Hun vil lære lære bort noen av de beste oppskriftene sine, som omfatter bl.a. hjemmelagde pølser og andre smakfulle herligheter med tilbehør.

Vi lager mat med øl, og mat som passer til øl. Kvelden kulminerer i et deilig, raust måltid hvor alt det gode vi lager skal nytes med perfekt tilpasset drikke.

Pris: Kr 2.500 per person

  • Matkurs inkl. festmiddag
  • Ølpakke, velkomstdrikke og utvalgte spesialøl
  • Oppskrifts-hefte og kursbevis
  • Rabatt på overnatting i en suite