Storgata 5, 4950 Risør | +47 37 15 14 95 | SEND EN MAIL | CHAT MED RESEPSJONEN
BOOKING
Velværebehandling i Suiten
Det Lille Hotel logo
Finn roen med massasjebehandling på rommet

Din suite er det perfekte sted å slappe av og lade opp i, men med våre velværebehandlinger i suiten bringes avslappingen til et helt nytt nivå.

Prisen for 30 minutters behandling er kr. 600, for 60 minutter kr. 800 og for 90 minutter kr. 1200.

Yogamassasje

90 min.  Yogamassasje bringer det beste fra to verdener sammen.  Yogainspirerte tøyninger og oljemassasje i din egen suite.

Vår yogamassør behandler hele kroppen og avslutter med behagelig hode- og ansiktsmassasje.

Hode -og ansiktsmassasje

Indisk hode- og ansiktsmassasje ca 60 min (på benk) En behandling som gir en dyp ro og avspenning. Stimulerer en rekke marmapunkter som stimulerer det parasympatiske nervesystemet, og får kroppen til å gi slipp på spenninger. Mange kaller også denne behandlingen for ansiktsløftning uten kniv.

Klassisk massasje

30 og 60 min (på benk) “Vanlig” Massasje. Avspennende for muskler, kropp og sjel.

Gravid massasje

30 og 60 min (på benk) Rolig massasje, med fokus på kontakt mellom mor og barn. Store, langsomme bevegelser over hele kroppen, og ekstra fokus på hovne ben og sliten rygg. Bruker støttende blomster-essenser.

Healing massasje

30 og 60 min (på benk) Rolig massasje, med fokus der det trengs. Vi tar i bruk det vi kan av teknikker fra enhetsterapi, reiki, sjamanisme, lyd (mantra,stemme og tibetanske syngeboller), essenser og oljer.

Reiki

30 og 60 min (på benk) Japansk behandlings metode, som stimulere til hvile og velvære.

Fot- og håndmassasje

30 min (på benk, evt. med vannbad.)

Helse coaching

60 min. Hva vil du? Hvor vil du? Og hvordan skal du komme dit? Hva hindrer deg i komme dit? Vi vil hjelpe deg å se hvilke områder i livet ditt du kan gjøre noe med for å komme dit du vil. Utforming av mål og delmål, og verktøy for at du kan nå det du vil i ditt liv. Bedre helse er et bedre liv.

LES MER PÅ DERES HJEMMESIDE
Her finner du
Velværebehandling i Suiten