Vi er Det Lille Hotel - et lite boutique hotel i Sørlandsperlen Risør. Vi brenner for å skape minnerike opplevelser for våre gjester, og vi gir alltid det lille ekstra. Våre stolte og dedikerte service medarbeidere skaper gjesteopplevelser i verdensklassen. Vårt mål er at alle gjester skal gå ut døra med en uforglemmelig opplevelse.
I april/mai åpner vi vår nye avdeling i Tollboden, og her får vi 9 dobbeltrom og en fine dining restaurant, Tollboden 1865. I tillegg åpner vi Park Café i Risørs gamle Esso-stasjon, som blir en hip og trendy restaurant på sommerstid, og en lounge og møte/ selskapslokale utenom sesongen.
Vi søker etter engasjerte medarbeidere som er serviceinnstilte, har et øye for detaljer og er lagspillere!
Vi trenger servitører, runners, kokk, kjøkkenassistent og oppvaskhjelp
Risør er en vakker, sjarmerende og trygg by å bo i. Her er vi et imøtekommende samfunn med et levende kunst og kulturliv. I Risør er det meste i gangavstand. Her finner man ingen store kjedebutikker, men kun små og koselige nisjebutikker. Vi har et stort friluftsområde - Urheia, bademuligheter og et yrende uteliv på sommerstid.
Vi trenger mange flinke ansatte til sommersesongen og søker etter medarbeidere som vil bli en del av Det Lille Hotel sin familie. Vi ønsker at alle i Det Lille Hotel jobber felles mot vårt mål om å skape unike opplevelser og uforglemmelige minner.
Vi er en del av De Historiske Hotell & Spisesteder - en unik medlemsorganisasjon bestående av mange av Norges mest sjarmerende hotell og spisesteder. Vi har 19 ulike, komfortable hotellsuiter i møysommelig restaurerte historiske bygninger i en av verdens best bevarte trehusbyer, Risør. Alle suitene har et unikt tema som forteller om byens rike maritime historie. Her kan du drømme å bo som en Risør borger under seilskutetiden, men med den servicen og stilen man forventer på et historisk hotell.
Vi vurderer søknader fortløpende og tiltredelse er etter avtale.
Er du en ambisiøs kokk som vil jobbe et spennende hotell og restaurant på Sørlandet?
Vi søker nå sous-chef og flere kokker på forskjellige nivåer, med à la carte erfaring, som vil være med på laget.
Det tilbys både fast og sesongbasert stilling.
Her er det en unik mulighet for deg å utvikle karrieren din ved å jobbe sammen med et erfarent, dedikert og rutinert team.
På Tollboden er det en fin restaurant med fokus på sjømat, med bar og uteservering. Her skal det serveres både lunsj og middag.
I tillegg blir det Park Cafe ved kaikanten, mer uformell servering, men med samme fokus på kvaliteten på maten og servicen. Også med eget kjøkken og både inne- og uteservering.
Det er to splitter nye, velutstyrte kjøkken.
Du skal jobbe sammen med en erfaren kjøkkensjef og restaurantsjef og resten av hotellstaben.
Dette er deg:
Vi kan tilby:
En unik mulighet for å være med å utvikle et spennende hotell og spisested
Et godt arbeidsmiljø med folk som brenner for bransjen
Rimelig bolig i umiddelbar nærhet
Stillingstype: fulltid/deltid
Søknadsfrist: Snarest
Startdato: Snarest
I denne rollen har du direkte ansvar for å gjøre gjestene til å føle seg virkelig velkomne og privilegerte. Du skal være vennlig, profesjonell og rask, og har kunnskap om og interesse for det du serverer.
Stillingstype: fulltid/deltid
Søknadsfrist: Snarest
Startdato: mai 2023
I denne rollen skal du bistå servitørene og sørge for at bestillingene kommer raskt og ryddig på bordet. God mulighet for å lære om å være en proff servitør.
Stillingstype: fulltid/deltid
Søknadsfrist: Snarest
Startdato: sommer 2023
Hvis du er matinteresserte og vil gjerne jobbe sammen med og lære av erfarne og dyktige kokker, er dette jobben for deg.
Du skal bistå kokkene og jobber med tilbereding av mat til forskjellige anledninger.
Stillingstype: fulltid/deltid
Søknadsfrist: Snarest
Startdato: mai 2023
I denne meget viktig rollen har du ansvar for at våre flotte rom og suiter ser perfekte ut når gjestene sjekker inn. Du er nøye og stolt av hotellet og jobben du gjør.
Stillingstype: fulltid/deltid
Søknadsfrist: Snarest
Startdato: mai 2023