Melodier til ettertanke, høstmagi og lillelørdagMelodier til ettertanke, høstmagi og lillelørdag
PAKKETILBUD

Melodier til ettertanke, høstmagi og lillelørdag

Les mer
hotellpakke
    |    
Park Café
    |    
Høst
    |    

Midt uke tilbud - bo på Tollboden, nyt en kveld med middag og underholdning på Park Café.

Pris fra kr 1.895 per person
Inkludert overnatting med frokost, middag og konsertbilletter

Velkommen til en unik høst -opplevelse, med overnatting, mat og moro.

Onsdag den 8. og den 29. november er det "Pop og Poesi på Park" i vårt stilig lokale ved siden av Tollboden i Strandgata.

Sebastian Aanonsen, Tor Morten Halvorsen og Lars Taraldsen tar med seg deilige melodier og ord for å varme opp stemningen på senhøsten.

Lars Taraldsen er poesi. Han er en fantastisk skribent og formidler, med rike og detaljorienterte skildringer av hva det betyr å være. Vi gleder oss til å høre han på Park Café onsdag 8. november kl. 20.00

Tor Morten Halvorsen er en eminent musiker og dirigent. Mannen fra Lyngør dirigerer Risør Motettkor og er kantor i Risør Kirke. Vi er glade for at en så kompetent kulturell aktør har valgt å bosette seg i nærområdet.

Sebastian Aanonsen, multi-instrumentalist og duracellkaninen selv, har fått hvile litt etter sommerens streker, og er kanskje klar for noe sentimentalt og melankolsk. Hva det blir, vet ikke vi, det er Aanonsens regi og den er hemmelig.


Overnatting på Tollboden

Bo i et av våre flotte nye rom på Tollboden, med utsikt til havet og Risørs vakre sentrum. Frokost serveres på restaurant Tollboden 1865 i 1. etasje.

God stemning ved vannkanten på Park Café

Velkommen til vårt flotte nye lokale, en stilig gastropub i det som en gang var en gammel nedslitt bensinstasjon.