Kulturell og kulinarisk opplevelse med middag og teaterbilletterKulturell og kulinarisk opplevelse med middag og teaterbilletter
PAKKETILBUD

Kulturell og kulinarisk opplevelse med middag og teaterbilletter

Les mer
hotellpakke
    |    
teaterpakke
    |    
Vinter
    |    

Få med Riksteaterets eneste forestilling på Sørlandet, med overnatting, middag og frokost.

Pris fra kr 2.350 per person
Inkludert overnatting, middag en kveld og velkomstdrink, frokost og teaterbilletter for 2 personer

Fredag 8. mars 2024, kommer Riksteateret til Risørhuset med forestillingen "Hold kjeft, det er Ibsen!"

Liv Gulbrandsen byr på en halsbrekkende morsom, nær og inderlig fortelling om Henrik Ibsen og sin egen bestemor.

Liv Gulbrandsens bestemor elsket Ibsen. Og hun trakk med seg barnebarnet i teatret for at Liv, i altfor ung alder, skulle få se Hedda skyte seg. Bestemor hadde en historie hun ikke kunne fortelle, og noen livsviktige råd. Men hvilken historie var dette?

Noen ganger må vi bruke andres ord der vi mangler våre egne.

Når hun tar utgangspunkt i verkene til Norges største dramatiker, byr hun på en personlig historie. Liv forteller om kloke og merkelige opplevelser av Ibsens skuespill sammen med bestemor, i en halsbrekkende forestilling der du kan gråte og le, eventuelt le til du gråter.

Forestillingen Hold kjeft, det er Ibsen! er en komisk, nær og inderlig kjærlighetserklæring til våre mødre og bestemødre, om generasjoners strev, om kunsten, teatret – og ikke minst om Henrik Ibsen.

Overnatting på Tollboden

Dere kan velge et dobbeltrom på Tollboden, alle rommene her har nydelig utsikt og er lekkert innredet med gode senger, kvalitetssengetøy og nydelige myke håndklær.

Middag på restaurant Tollboden 1865

Pakken inkluderer en nydelig middag på vår intim restaurant. Menyen er sesongbasert med fokus på sjømat og vilt, og mest mulig bruk av lokale leverandører.